ЗА НАС.

НАШАТА ИСТОРИЯ

 

Andrianno е новосъздадена през 2018г. българска марка, от мечтите на едно 170кг. момче. Всичко започва през далечните 2009-2010г.Тогава теглото на създателяна на „Andrianno„- Андриан Аспарухов е било доста над нормата за 16-17-годишно момче. Мечтата за този бранд се заражда, като наблюдава как неговите приятели се обличат и изглеждат стилно. А когато той отива по магазините да си обнови гардероба, всеки път се сблъсква с грозната истина, че нищо никъде не му става.Тогава той започва да мечтае един ден да създава сам дрехи, на които другите да се радват. Иска да са по негово виждане и спефицикаци. Години по-късно тази мечта вече е факт.

НАШАТА ЦЕЛ

Нашата цел е доставим на пазара нещо ново, стилно и елегатно. Да бъдем визионери, да не се влияем от виждането на другите брандове и да бъдем различни! Не целим да сме поредната марка на пазара! Целта ни е да бъдем най-добрите! Не приемаме или изпозлваме извинения! Нашата цел е ясна и всеки ден даваме всичко от себе си, за да се доближим до нея. Правим повече от това да мечтаем! ДЕЙСТВАМЕ!!!

НАШАТА МИСИЯ

 

Ние сме нещо повече от марка за спортно и лайв стайл облекло. Andrianno е създанен за тези, които имат ясни цели в живота, за тези, които никога не спират да мечтаят, за тези, които никога не се отказват, за тези, които искат повече от живота, за тези, които не приемат „НЕ“ за отговор.